Lasă un comentariu

Preturi

PRETURI PICTURĂ PORTRETE ÎN ULEI PE PÂNZĂ

Prețul pentru diferitele tipuri de portrete este afișat după cum urmează: portret de detaliu, bust, bust cu mâini, portret trei sferturi și portret în picioare.

Costul ramei  este facultativ doar la cererea clientului.

Prețuri portrete

Portret de detaliu fizionomic (cap)

Surprins autoportret

Portret de detaliu fizionomic (cap)

Abordarea de detaliu fizionomic este una modernă pe un şasiu mai lat cu pânză care este pictat şi pe cant de aceea nu necesită în mod special ramă, aceasta se expune direct pe perete.

Variantele de reprezentare fizionomică bust pot fi: portret din profil sau din faţă

.Preț portret detaliu fizionomic

Prețurile de mai sus pentru compoziții cu mai multe personaje sunt cele afișate dacă personajele pictate sunt toate identice ca dimensiune și tip de reprezentare . În cazul în care personajele sunt diferite una e cu mâini alta în picioare etc. costul de execuție se recalculează, acesta poate să crească sau să scadă în funcție de imaginea dumneavoastră furnizată pentru execuție. Dacă ai nelămuriri trimite imaginea ta și solicită un cost exact

Portret Bust (cap gât umeri)

Matusa Verghiuța

Portret bust

(cap gât umeri)

Portretul bust, este cea mai cunoscută şi mai frecventă redare a portretului din toate timpurile.
Variantele de reprezentare fizionomică bust pot fi: portret din profil sau din faţă. Dacă aveti o fotografie și doriți o compoziție cu mai multe persoane, personaje în tablou orientați-vă asupra unei mărimi mai mari.

Portret bust prețuri
Preț portret bust

Prețurile de mai sus pentru compoziții cu mai multe personaje sunt cele afișate în tabelul de mai susși sunt valabile pentru personajele pictate unde toate sunt identice ca dimensiune și tip de reprezentare . În cazul în care personajele sunt diferite una e cu mîini alta în picioare etc costul de execuție se recalculează, acesta poate să crească sau să scadă în funcție de imaginea dumneavoastră furnizată pentru execuție. Dacă ai nlămuriri trimite imaginea ta și solicită un cost exact . La compozițiile cu 3 sau 4 personaje durata de execuție poate suferii modificări de la 10 la 15 zile datorită dificultății de execuție.

Portret Bust bust cu mâini  (cap, gât, umeri, trunchi , mâini )

Academicianul F. C

bust cu mâini  (cap, gât, umeri, trunchi , mâini )

Portretul bust, este cea mai cunoscută şi mai frecventă redare a portretului din toate timpurile.
Variantele de reprezentare fizionomică bust pot fi: portret din profil sau din faţă această reprezentare oferă dă posibilitatea compozițională de a sugera și a evidenţia condiția socio – profesională, a personajului, a domeniului de activitate a decorurilor înconjurătoare. Dacă aveti o fotografie și doriți o compoziție cu mai multe persoane, personaje în tablou orientați-vă asupra unei mărimi mai mari.

Peț portret cu mâini

Prețurile de mai sus pentru compoziții cu mai multe personaje  sunt cele afișate în tabelul de mai susși sunt valabile pentru personajele pictate unde toate sunt identice ca dimensiune și tip de reprezentare . În cazul în care personajele  sunt diferite una e cu mîini alta în picioare etc costul de execuție se recalculează, acesta poate să crească sau să scadă în funcție de imaginea dumneavoastră furnizată pentru execuție. Dacă ai nlămuriri trimite imaginea ta și solicită un cost exact . La compozițiile cu 3 sau 4 personaje durata de execuție poate suferii modificări de la 10 la 15 zile datorită dificultății de execuție.

Portret reprezentat în întregime (cap, gât, umeri, trunchi , mâini, picioare )

PARINTELE IOAN GUTIU ATHOS

Portret reprezentat în întregime (cap, gât, umeri, trunchi , mâini, picioare )

Portretul reprezentat în întregime, este o redare compozițională a portretului care permite multe posibilități de redare. Variantele de reprezentare fizionomică în întregime pot fi: portret din profil sau din faţă.  Reprezentarea portretului în picioare permite redarea în întregime( din cap până în picioare) a unui personaj fie el: copil, bărbat sau femeie, această reprezentare  dă posibilitatea evidenţierii persoanei, a personalităţii şi în special a domeniului de activitate care trebuie redată sau a unor decoruri interioare preferate. Dacă aveti o fotografie și doriți o compoziție cu mai multe persoane, personaje în tablou orientați-vă asupra unei mărimi mai mari.

Peț portret reprezentat în întregime (cap, gât, umeri, trunchi , mâini, picioare )

Orice lucrare se execută în baza unui formular de comandă pe care îl vei primi odată cu analiza compoziției dorite în anexa devizului și este considerat ca și contract de execuție și conține date și detalii de execuție a lucrării alese de dumneavoastră. Odată cu acceptul dumneavoastră se va stabilii conform graficului personal de lucru perioada imediată de execuție posibilă.
Contractul de prestări servicii din atașament se completează și se trimte expediază fotografiat sau scanat : pe email la cbogatean@yahoo.com sau cbogatean@gmail.com, sau pe watzap la nr. 0759071591.
Odată primit se înregistrează și se semnează de primire de mine și este retrimis electronic prin email sau watzap de confirmarea comenzii, iar la final documentul va fi retrimis în original cu lucrarea finalizată.

Lasă un comentariu