Lasă un comentariu

Cum platesc

NOTA: Pentru comanda unei lucrari de arta, portret in ulei pe panza sau tablou in creion/carbune   avansul aceteia este de 50 % reprezentand avans de siguranta in contul:

Titular Cont Calin Bogatean

Stare cont Activ
Tip Conturi curente
Nume cont Cont curent Unitatea unde este deschis contul BCR
IBAN RO91RNCB0691034630330001 RON
IBAN cod SWIFT RNCBROBU RO37RNCB0691034630330003 EURO

Contul este vizualizat si supravegheat de artist, plata facuta va fi inregistrata, acest lucru certifica credibilitatea si seriozitatea clientului si ca atare serviciu pentru care a-ti apelat este demarat. Daca sunt nelamuriri consultati etapele de executare a unei lucrari portret  / compozitii etc.

Pentru cumpararea unei lucrari, plata se poate face in mai multe feluri: – Transfer Bancar in lei, la cursul BCR al zilei respective, din contul Dvs, in numarul de cont pe care il gasiti in tabelul de mai sus sau depunere numerar la ghiseul oricarei banci dorite de dumneavoastra in contul artistului. (care va include valoarea obiectului plus transportul). Cu alte cuvinte, la cerere, va vom expedia obiectul la adresa indicata si Dvs veti plati companiei de transport contravaloarea in lei a lucrarii respective, plus transportul.

NOTA: Noi vom lua absolut toate precautiunile necesare pentru ambalarea si asigurarea oricarei lucrari, in asa fel incat ea sa va parvina in conditii perfecte. Ne face placere sa punem in lumina faptul ca extrem de multe lucrari produse de catre artist in decursul anilor se afla deja in colectii importante, private sau publice, raspandite in intreaga lume. In afara de notele biografice de pe acest site puteti citi multe alte amanunte despre viata si opera artistului pe site-ul: http://www.calinbogatean.com, precum si pe blogurile si presa online. Am dori sa va reamintim ca artistul Calin Bogatean, este un artist consacrat o personalitate marcanta a artei Transilvanene, fiind permanent evidentiata de media scrisa si vizuala din tara si din afara acesteia in reportaje, monografii si documentare.
Va garantam calitatea obiectelor precum si a serviciilor prezentate pe acest sit. Vom fi bucurosi sa va ajutam in alegerea corecta a unui cadou perfect pentru orice eveniment din viata dumneavoastra.

Lasă un comentariu