2 comentarii

Cai in creion

COMENZI PORTRETE DE CAI DESENE IN CREION / CARBUNE

OBTIUNI PENTRU COMANDA PORTRET IN TEHNICA CREION

Portret de cal in creion

Portret de cal in creion

Iata cateva opţiuni ce trebuie luate in considerare atunci cand comandati un portret de cal: Daca a-ti ales pentru a comanda portretul sau reprezentarea calului dumneavoastra intr-un tablou in creion/carbune reprezentarea in intregime anatomica atunci tineti cont ca, calul este un animal masiv si este oportun sa alegeti o marime mai mare cand comandati un portret sau o compozitie .

CARE ESTE MARIMEA IDEALA?

Alegerea dimensiunii ideale pentru dumneavoastra cele mai bune dimensiunile pentru portrete de cal sunt: 30 x 40 cm, 40 x 50 cm., 50 x 60 cm., 80 x 70 cm., 70 x 100 cm., 100 x 150 cm, pentru reprezentarea bust si reprezentare totala.

Exemplu: imaginea nr. 1 . Rezentare anatomica bust si in picioare

Rezentare anatomica bust desen in creion

Rezentare anatomica bust desen in creion

Imaginea 1 -Portret in creion Bust (cap-umeri) desene de cai
Variantele de reprezentare bust pot fi: din profil sau din fataDesenul bust este un studiu detaliat. Se executa in creion sau in carbune. Desenul in creion permite detalierea amanuntita grafica a liniaturii si formei personajului metoda desenului in carbune este o metoda in care desenul se paote reda plastic cu umbre mai adanci. Reprezentarea bust permite spatiu suficient pentru detaliu fizionomic. Timp de executie sapte – zece zile

Cal in picioare desen in creion

Cal in picioare desen in creion

Imaginea 2 -Reprezentare anatomica de cal in picioare
Este o reprezentare in intregime a calului pe o sprafata ce permite reliefarea anatomica a calului precum si a miscarii acestuia.

Timpul de executie sapte-paisprezece zile


DORITI REPREZENTAREA A DOI CAI SAU MAI MULTI IMPREUNA
?

Desen in creion doi cai

Desen in creion doi cai

Puteti solicita realizarea unui studiu de grup de doi sau mai multi cai ai dumneavoastra impreuna. Acestia pot fi din perioade diferite, rase diferite,marimi diferite ( exemplu imaginea nr 3.
Pentru un tablou desenat in creion va trebui sa alegeti o dimensiune ideala care poate fi: 40 x 50 cm., 50 x 60 cm., 60 x 70 cm, 80 x 70 cm., 70 x 100 cm. In functie de destinatia expunerii acestuia alegeti marimea potrivita ex suprafete mici marimi moderate, suprafete mari marimi mai mari.Timp de executie doua saptamani.
imaginea nr 3

 COMPOZITIE CU CAI -CARACTERISTICI SUPLIMENTARE

Compozitie cu cai in creion
Compozitie cu cai in creion

Doriti o compozitie speciala? O creatie personala cu elemente din viata dumneavoastra personala si sportiva?

Portretul unui cal in creion dureaza de obicei aproximativ doua saptamani de la lansarea comenzii

Comenzile sunt limitate, de aceea va rog sa va inscrieti din timp programandu-va la e-mailul artistului.

CUM VEI FURNIZA FOTOGRAFIILE TALE?

Expediati una sau mai multe fotografii digitale ale calului tau preferat. Atasati cateva imagini de calitate, faceti o mica descriere a proiectului la care v-ti gandit iar artistul va analiza cerintele dumneavoastra si va elabora un proiect digital. Alege cum sa fie reprezentat calul tau in functie de indicatiile de mai sus: bust pe fundal neutru, bust pe un fundal special, reprezentare anatomica totala dinamica sau statica, sau o compozitie speciala in care eu sa creez un tablou deosebit pe baza doleantelor si a elementelor descrise de tine.

Masura ideala sugerata pentru o compozitie poate fi: 40 x 50 cm., 50 x 60 cm., 60 x 70 cm, 80 x 70 cm., 70 x 100 cm, 100 x 150 cm. conform destinatiei de expunere a acestuia. Apeleaza cu incredere. Aveti nelamuriri cereti detalii artistului.

DORESTI SA COMANZI RAMA LA LUCRAREA TA?

Lucrarile executate se trimit in special fara rama. Fiecare client comanda rama care crede el ca i s-ar potrivi in functie de preferintele sale. Pentru cei care doresc inramarea lucrarii, artistul poate trimite imaginea lucrarii inramata cu cateva variante de rame in format digital. Pretul acesteia nu este inclus in pretul lucrarii, acesta este calculat separat si este raportat la dimensiunea si pretiozitatea ramei.

 CUM PLATESC LUCRAREA?

Pentru comanda unei lucrari, avansul aceteia este de 50 %. reprezentand avans de siguranta in contul….click detalii. Acest lucru certifica seriozitatea si dorinta clientului de a comanda lucrea. Plata este calculata in euro, dar se poate plati si in lei conform cursului BNR/euro din acea zi.

Contul este vizualizat si supravegheat de artist, plata facuta va fi inregistrata, acest lucru certifica credibilitatea si seriozitatea clientului si ca atare serviciu pentru care a-ti apelat este demarat 

CUM PRIMESC LUCRAREA?

Odata finalizata lucrarea, aceasta va fi expedia la adresa indicata de Dvs. dupa ce veti face dovada achitarii lucrarii. Aceasta va fi ambalata corespunzator, in asa fel incat ea sa va parvina in conditii perfecte. Transportul lurarii este suportat de beneficiar.

Nota. Toate lucrarile sunt unicat. Comenzile sunt limitate.

Preturi

Reclame

2 comments on “Cai in creion

  1. foarte tari cai mega super belea eu ma pricep la natura statica si la portrete de oameni

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: