1 comentariu

Portrete desene in creion

COMENZI PORTRETE LUCRARI ORIGINALE DE ARTA FIGURATIVA DESENE IN CREION

Comenzi desen portrete in creion

Costul ramei nu este inclus in graficul de mai jos aceasta se calculeaza separat doar la cererea clientului .
Portrete desenate in creion- Portret in creion

PROCEDEE TEHNICE DE REALIZARE PORTRETE IN CREION

Precedee tehnice de realizare portrete in creion

Precedee tehnice de realizare portrete in creion

Portretul in creion este creat manual folosind materiale de cea mai buna calitate. Finisajul si protectia portretului se face cu un lac special pentru desene in carbune /creion. Acestuia i se ataseaza passe partout, iar apoi obtional se inrameaza. Pentru confortul dvs. va oferim, de asemenea, rame la cerere. Lucrarea poate fi expediata cu rama sau doar finisata si ambalata ca mai apoi clientul sa puna rama pe care acesta o doreste.
Etape de lucru portrete in creion
Portretul necesita timp pentru a fi creat, dar facem tot posibilul pentru a va fi de folos in timp util. Timpul mediu pentru realizarea unui portret in creion este de 2 saptamani. Daca veti nevoie de un portret, al dumneavoastra, sau al altei persoane va rugam sa ne contactati din timp pentru ca solicitarea dvs. sa fie rezolvata favorabil.
Un portret in creion este un cadou perfect si accesibil pentru pentru oricine. Portretele in creion nu sunt schite, ci desene foarte detaliate, ce necesita un anumit timp de lucru.
Calin Bogatean este un fin analist, acesta surprinde stari ale modelului pe care le transpune in compozitii. Acesta executa portrete, de detaliu fizionomic, pana la compozitii complexe cu mai multe personaje.
Avantajele portretului in carbune /creion
Avantajul acestui tip de portrete in creion este acuratetea liniei si detaliului in portretul comandat. Un portret desenat in carbune /creion este o investitie si modul perfect de a face pe cineva sa se simta special / speciala – preturile sunt accesibile, mai mic decat un portret in ulei.
Comanda acum un portret trimitand fotografia ta digitala la adresa de e-mail al artistului. Puteti beneficia de portrete profesionale si compozitionale doar pe baza fotografiei digitale a persoanelor dragi. Aceste proiecte individuale contin la cerere: reconstituiri si curatiri ale defectelor faciale, creerea de compozitii doar pe baza acestora si descrierilor necesare. Asigurati-va ca imaginea este o dimensiune decenta si detaliata, daca detaliu este scazut, dificultatea de executie este mare.
La primirea lucrarii, portretul va fi insotit de un Certificat de Autenticitate, care va atesta originalitatea. Adauga cateva detalii despre portretul dorit: dimensiune, tipul lucrarii. Comenzile sunt limitate -Inscrierile pentru orice comanda se face din timp.

CUM COMAND UN PORTRET IN CREION/CARBUNE

rama pentru grafica

rama pentru grafica

Portretul necesita timp pentru a fi creat, dar facem tot posibilul pentru a va fi de folos in timp util, timpul mediu pentru realizarea unui portret creion tipic este de 2 saptamani.
Daca aveti nevoie de portretul dumneavoastra, sau al persoanei pentru care doriti comanda unui portret va rugam sa ne contactati din timp pentru ca solicitarea dvs. sa fie rezolvata favorabil.
Trimiteti cateva fotografii pentru a alege una potrivita artistic . Artistul va elabora un proiect digital si va aduce modificarile necesare acolo unde este necesar. In urma acestuia veti primi un e-mail cu date legate de executie, timp, modalitati de plata
In urma acceptului dumneavoastra lucrarea se achitata integral, odata facuta dovada platii artistul executa aceasta lucrare.
Lucrarea dumnavoastra este fotografiata, iar la terminare aceasta este trimisa prin e-mail dumneavoastra veti primi pe toata perioada prin e-mail imagini cu derularea lucrarii
Lucrarea finita este trimisa prin colet rapid spre destinatia dumneavoastra
Costurile de transport sunt suportate de beneficiar

NOTA:
Pentru comanda unei lucrari, avansul aceteia este de 50 %. reprezentand avans de siguranta

Plata, avansul pentru oricare serviciu pentru care a-ti optat se va efectua in contul di capitolul plata acesta poate fi in lei sau valuta.
Contul este vizualizat si supravegheat de artist, plata facuta va fi inregistrata acest lucru certifica credibilitatea si seriozitatea clientului si ca atare serviciu pentru care a-ti apelat este demarat .

Preturi portrete in creion … detalii click

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: