Lasă un comentariu

Portretul compozitional

Comenzi portrete compozitionale, lucrari originale de arta figurativa, pictura pe panza in tehnica ulei  la comanda.

Comenzi portrete compozitionale

Comenzi portrete compozitionale

Doriti o compozitie speciala? O creatie personala cu elemente din viata dumneavoastra personala ? Doriti sa subliniati compozitional o meserie, o pasiune un arbore genealogic intr-o pictura? Trimiteti fotografiile in format digital si solicitati detalii artistului. – Doriti sa folositi doar fizionomia dumneavoastra intr-o opera de arta cunoscuta, sau doriti integrarea fizionomiilor membrilor de familie si creerea unui tablou compozitional pe baza unui tablou celebru? Nimic mai simplu. Atat dumneavoastra cat si alti membri ai familiei se pot transpune in personaje, perioade, epoci diferite doar pe baza fotografiei.
Compozitiile pot dura ca si timp de executie de la opt la saisprezece saptamani poate chiar mai mult pentru anumite lucrari. Comenzile sunt limitate si dificile, inscrierile se fac din timp printr-un e-mail trimis artistului.
Arta – este un mijloc de comunicare si de exprimare de catre artist unde fotografia sau fotografiile mai multor persoane, animale, obiecte sunt analizate si conform dorintei fiecarui client aceaste fotografii sunt folosite pentru a crea un mesaj, un semn plastic, purtator de semnificatie din care se creeaza o opera de arta.

Masura ideala sugerata pentru o compozitie poate fi: 60 x 90, 70 x 100 cm., 100 x 80 cm., 100 x 150 cm., 80 x 120 cm., 70 x 120 cm., 120 x 150 cm. , 150 x 200 cm .
Conform destinatiei de expunere a acestuia si a modului in care este dispusa compozitia daca aceasta este pe verticala si aveti mai putine personaje alegeti dimensiunea ingusta in caz ca aveti mai multe prersonaje alegeti o marime orizontala si ceva mai mare.

Portrete si compozitii tablouri dupa poza digitala

Portrete si compozitii tablouri dupa poza digitala

Compozitia unui tablou presupune creatie, artistul va crea un tablou special pentru tine pe baza descrierilor si a fotografiilor trimise. Proiectul va fi elaborat in format digital dupa care va fi trimis spre modificare si aprobare.
Proiectul digital este gratuit, insa datorita timpului mare de lucru la conceptia si elaborarea tabloului in format digital, timp care poate fi de la cateva zile pana la cateva saptamani. Beneficiarul picturii trebuie sa achite 50 % din suma stabilita in oferta de pret trimisa prin e-mail pentru realizarea tabloului compozitional. Suma reprezinta avans de siguranta. Achitarea acestei sume certifica dorinta cliectului de a finaliza lucrarea si in consecinta artistul demareaza primele etape de lucru la proiect. Preturile se raporteaza la personaje, animale si obiecte.
Stabilirea pretului se face in functie de ceea ce doriti sa aveti redat in tablou. Pretul este pe dimensiuni consultati tabelul de mai jos Exemplu: Daca doriti sa realizati un tablou compozitional in care aveti 1 sau mai multe personaje mergeti la tabelul aferent acestui segment si consultati pretul pentru personaje – pretul este pentru 1 personaj.
Acest tabel este valabil pentru compozitiile executate pe baza fotografiilor dumneavoastra dar si pentru lucrarile celebre in care doar fizionomia dumneavoastra este folosita pentru a intregi compozitia.
Daca aveti mai multe personaje de pictat inmultiti pretul cu numarul de personaje aferent rubricii (detaliu facial,bust,bust cu maini, personaj intreg, animale. Personajele din tablou pot fi: copil, (fetita, baiat) sau adult (barbat, femeie) animal de companie etc.
Procedati la fel si cu animalele sau cu obiectele, daca aveti obiecte complicate pe care le doriti introduse acestea pot avea pretul unui animal datorita volumului mare de lucru la acesta. In cazul unor compozitii cu mai multe personaje veti putea beneficia de anumite discounturi la pretul final.

Exemple de calcul click detalii

Consulta preturi … click detalii

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: