Lasă un comentariu

Intrebari utile

Nu stiti ce cadou sa faceti persoanei dragi, sefului sau delegatiei care vine in vizita la dumneavoastra, iubitorilor de animale, sunteti in cautare de ceva special? Alegerea potrivita a unui cadou este aici. Noi suntem solutia voastra .
Cadouri perfecte pentru cei dragi- ce solutii va oferim?
Cadourile perfecte, au fost, sunt si vor fi intotdeauna obiectele de arta, acestea fiind surprize, valori sufletesti, dar si valori financiare peste timp.
Aici puteti gasi un cadou perfect pentru orice eveniment din viata dumneavoastra: portrete in creion si in ulei pe panza,  portrete de animale. Aceste cadouri pot aduce un plus de personalitate evenimentului la care participati, cadourile pot fi alese in functie de sensibilitatea persoanei sarbatorite si de caracterul acesteia. Puteti alege unul aflat spre vanzare in galerie sau puteti comanda unul personalizat. Artistul va poate consilia in alegerea ideala a cadoului.
Aici gasiti:

UN CADOU POTRIVIT ZILELOR DUMNEAVOASTRA SAU A PRIETENILOR DE AFACERI

Cadouri pentru sarbatorile de onomastica, paste sau craciun
Aveti o zi de nastere in familie sau la birou? – comandati un portret in creion sau in ulei pe panza persoanei dragi sau partenerului de bussines pentru colegul sau seful apreciat. – comandati acum portretul pe panza sau carton, in tehnica ulei sau carbune persoanei iubite doar cu o fotografie. Acesta este cel mai perfect cadoul, marturie vie peste timp. Solicitati o comanda personalizata pentru un eveniment special din timp. Comenzile sunt limitate
UN CADOUL PERFECT PENTRU IUBITORII DE ANIMALE

Aveti un animal pe care il iubiti si vreti sa-l redati intr-o opera de arta?
Comanda o lucrare originala de pictura de exceptie in creion sau ulei pe panza cu animalul tau, realizam compozitii speciele de mare precizie.
Servicii profesioniste unice pentru comenzi portrete in creion si ulei pe panza dupa animale in maniera realista-hiperrealista.
Portrete ale animalului/animalelor tale. Inscrieti-va din timp pentru o comanda a unui portret.  Comenzile sunt limitate.
PORTRETUL UN CADOU POTRIVIT LA BOTEZURI
– comandati acum o portretul copilul botezat. – comandati acum portretul sau o lucrare de arta pentru nasii dumneavoastra

UN CADOU PENTRU DELEGATIILE OFICIALE

– comandati acum portretul unei oficialitati marcante personalizata pentru a realiza cadoul perfect, indiferent de pretentiile persoanelor care va calca pragul firmei.
Solicitati o comanda personalizata pentru un eveniment special din timp. Comenzile sunt limitate

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: