Lasă un comentariu

Cum comand

  Pentru comanda unei lucrari de pictura, sau consiliere artistica va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon. In urma consultarii sectiunii portrete  descrieti doleanta dumneavoastra, date legate de comanda unui tablou, a unui portret in ulei pe panza, creion sau carbune. Marimea, dimensiune tabloului dorit. Artistul va analiza dorinta dumneavoastra, va elabora un proiect digital sau va va expune variantele optime pentru dumneavoastra.
In urma trimiterii e-mailului dumneavoastra veti primi un mesaj, acest mesaj va contine urmatoarele date:
produsul comandat de dumneavoastra: denumire, dimensiune, cantitate, pret, informatii despre livrare, informatii despre plata acestuia, termene de executie.
NOTA: Pentru comanda unei lucrari, avansul aceteia este de 50 %. reprezentand avans de siguranta.
Plata, avansul pentru oricare serviciu pentru care a-ti optat se va efectua in contul bancar din capitolul plata acesta poate fi in lei sau valuta.
Contul este vizualizat si supravegheat de artist, plata facuta va fi inregistrata acest lucru certifica credibilitatea si seriozitatea clientului si ca atare serviciu pentru care a-ti apelat este demarat .
Consultati etapele de executare a unui portret.
Pentru cumpararea unei lucrari, plata se poate face in mai multe feluri:
– Transfer Bancar in lei, la cursul BCR al zilei respective, din contul Dvs, in numarul de cont pe care il gasiti in rubrica plata sau depunere numerar la ghiseul oricarei banci dorite de dumneavoastra in contul artistului (care va include valoarea obiectului plus transportul sau rama conform obtiunii dumneavoastra).
– Curier, Prioripost ori FanCourier .
Cu alte cuvinte, la cerere, va vom expedia obiectul la adresa indicata si Dvs. veti plati companiei de transport contravaloarea in lei a lucrarii respective, plus transportul.
Noi vom lua absolut toate precautiunile necesare pentru ambalarea si asigurarea oricarei lucrari, in asa fel incat ea sa va parvina in conditii perfecte.
Ne face placere sa punem in lumina faptul ca extrem de multe lucrari produse de catre artist in decursul anilor se afla deja in colectii importante, private sau publice, raspandite in intreaga lume.
In afara de notele biografice de pe acest site puteti citi multe alte amanunte despre viata si opera artistului pe site-ul : http://www.calinbogatean.com , precum si pe blogurile si presa online.
Am dori sa va reamintim ca artistul Calin Bogatean, este un artist consacrat o personalitate marcanta a artei Transilvanene, fiind permanent evidentiat de media scrisa si vizuala din tara si din afara acesteia in reportaje, monografii si documentare.
Va garantam calitatea obiectelor precum si a serviciilor prezentate pe acest sit. Vom fi bucurosi sa va ajutam in alegerea corecta a unui cadou perfect pentru orice eveniment din viata dumneavoastra.
Contactati artistul Calin Bogatean, pentru orice serviciu  / comenzi de obiecte de arta: pictura, tablouri, portrete la: e-mail: cbogatean@yahoo.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: